Chléb slunečnicový bez lepku - Labeta 500 g
Kód: 916Detailní popis produktu
Návod na přípravu
Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout.
Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.
Složení
bramborový škrob, rýžová mouka, slunečnicové semínko 9 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, zahušťovadlo: guma guar, kmín, cukr, rostlinná vláknina, barvivo: amoniakový karamel, kyselina citronová
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota | 1498 kJ (353 kcal) |
Tuky | 0,7 g |
z toho nasyc. mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 83 g |
z toho cukry | 1,2 g |
Bílkoviny | 2,9 g |
Sůl | < 0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.