Vážení zákazníci, Momentálně přesouváme náš sklad do jiných prostorů. Z tohoto důvodu je možné, že dojde ke zpoždění vyřízení Vašich objednávek. Předem se omlouváme za způsobené komplikace. Žijbezlepku.cz

Hodnocení obchodu

5,0 74 hodnocení
5
74x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HS Avatar autora Hedvika Sedláčková | 20.6.2021
Tento obchod doporučuji! Chutné vlastní produkty, nízké ceny, rychlé vyřízení objednávky.
K Avatar autora Kobrová | 20.5.2021
Jsem velmi spokojená s tímto obchodem. Nejen že rychle a přesně vyřídí mou objednávku a dobře zabalí zboží, ale ještě přidá dárek. Mimochodem za bezlepkové piškoty, které jste mi poslali jako dárek moc děkuji. Zapomněla jsem je totiž objednat. Jste skvělí.
EF Avatar autora Eva Fürstová | 7.5.2021
zboží jsem dostala vpořádku a včas spokojenost
M Avatar autora Martin K. | 7.5.2021
Naprosto milá, příjemná a velmi ochotná paní operátorka a naprosto úžasné a chutné produkty. Za mě absolutně dokonalý e-shop, za který jsem neuvěřitelně rád.
A Avatar autora Alena | 30.4.2021
Naprostá spokojenost
M Avatar autora Michal | 25.4.2021
Skvela domluva, rychle doruceni, chutne jidlo 5/5
Á Avatar autora Áňa | 22.4.2021
Rychlé doručení, skvělé produkty. Rajská byla výborná, na ostatní se teprve chystáme, ale věřím, že to bude stejně skvělé. Oceňuji možnost si zároveň objednat i BL produkty jako mouky či další (někdy i hůře sehnatelné) kousky. Rádi zase něco objednáme.
JD Avatar autora Jitka Drblíková | 3.4.2021
Jsem velmi spokojená s nákup u Vás. Určitě budu nadále nakupovat na Vašich stránkách.. ???? Děkuji
RK Avatar autora Raman Keller | 1.4.2021
Všecko super
M Avatar autora Marie | 29.3.2021
Výborná jídla, perfektní obsluha. Velká spokojenost :o) Určitě budu dále nakupovat.
R Avatar autora Richter | 27.3.2021
Vynikající jídla pro celiaky. Knedlíky, omáčky, ovocné knedlíky, bramborové noky,....nerozeznatelné od klasických. Ochotný a vstřícný personál. Široký výběr potravin za slušné ceny. Naprostá spokojenost.
Avatar autora D. | 18.3.2021
Ano, supr nápad a jídlo výborné:-)
MF Avatar autora Monika Findejsova | 15.3.2021
Nejlepsi bezlepkove produkty, co jsem kdy mela. Top produkty za nas jsou: bezlepkove jahodove knedliky a spekove knedliky. S chuti vyzkousim vsechno a verim, ze to nezklame, protoze kvalita je opravdu velika. Navic ten zakaznicky servis, to je radost. Pani moc mila, ochotna. Radost tam nakupovat. Dekuji..
Ž Avatar autora Žijbezlepku.cz (Administrátor) 16.3.2021
Moc Vám děkujeme, že jste si udělala čas a napsala nám recenzi! Těší nás, že jste s našimi bezlepkovými produkty spokojená a máme radost, že hodláte vyzkoušet i další. Přejeme Vám hezký den a doufáme, že se brzy můžeme těšit na další objednávku!
M Avatar autora Makyna | 25.2.2021
Objednávka rychle připravená, osobní vyzvednutí v pořádku, žemle na dopečení výborné. Jediné, co bych vytknula, je nemožnost platit kartou, ale pro příště budu vědět a vezmu si rovnou hotovost. :)
Avatar autora Nikola Čepeláková | 22.2.2021
Objednávka byla vyřízena velmi rychle a produkty jsou za mě opravdu kvalitní. Je to velká výhoda nakoupit si bezlepkové potraviny přes eshop v této době.
Ž Avatar autora Žijbezlepku.cz (Administrátor) 16.3.2021
Děkujeme Vám za recenzi a těšíme se na Váš další nákup!
M Avatar autora Miloš | 12.2.2021
Ano, velmi spokojen, paní se mi ozvala, zkonzultovala mou objednávku, pak vše proběhlo téměř okamžitě. Opravdu spokojenost.
LM Avatar autora Lenka Modlová | 31.1.2021
Naprosto spokojená.
JN Avatar autora Jaroslav Nedvěd | 21.1.2021
Jako vždy výborné
VM Avatar autora Veronika Masopustová | 11.1.2021
doporučuji
LD Avatar autora lenka Dolejší | 27.12.2020
Výbornééééééé