Hodnocení obchodu

5,0 67 hodnocení
5
67x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JD Avatar autora Jitka Drblíková | 3.4.2021
Jsem velmi spokojená s nákup u Vás. Určitě budu nadále nakupovat na Vašich stránkách.. ???? Děkuji
RK Avatar autora Raman Keller | 1.4.2021
Všecko super
M Avatar autora Marie | 29.3.2021
Výborná jídla, perfektní obsluha. Velká spokojenost :o) Určitě budu dále nakupovat.
R Avatar autora Richter | 27.3.2021
Vynikající jídla pro celiaky. Knedlíky, omáčky, ovocné knedlíky, bramborové noky,....nerozeznatelné od klasických. Ochotný a vstřícný personál. Široký výběr potravin za slušné ceny. Naprostá spokojenost.
Avatar autora D. | 18.3.2021
Ano, supr nápad a jídlo výborné:-)
MF Avatar autora Monika Findejsova | 15.3.2021
Nejlepsi bezlepkove produkty, co jsem kdy mela. Top produkty za nas jsou: bezlepkove jahodove knedliky a spekove knedliky. S chuti vyzkousim vsechno a verim, ze to nezklame, protoze kvalita je opravdu velika. Navic ten zakaznicky servis, to je radost. Pani moc mila, ochotna. Radost tam nakupovat. Dekuji..
Ž Avatar autora Žijbezlepku.cz (Administrátor) 16.3.2021
Moc Vám děkujeme, že jste si udělala čas a napsala nám recenzi! Těší nás, že jste s našimi bezlepkovými produkty spokojená a máme radost, že hodláte vyzkoušet i další. Přejeme Vám hezký den a doufáme, že se brzy můžeme těšit na další objednávku!
M Avatar autora Makyna | 25.2.2021
Objednávka rychle připravená, osobní vyzvednutí v pořádku, žemle na dopečení výborné. Jediné, co bych vytknula, je nemožnost platit kartou, ale pro příště budu vědět a vezmu si rovnou hotovost. :)
Avatar autora Nikola Čepeláková | 22.2.2021
Objednávka byla vyřízena velmi rychle a produkty jsou za mě opravdu kvalitní. Je to velká výhoda nakoupit si bezlepkové potraviny přes eshop v této době.
Ž Avatar autora Žijbezlepku.cz (Administrátor) 16.3.2021
Děkujeme Vám za recenzi a těšíme se na Váš další nákup!
M Avatar autora Miloš | 12.2.2021
Ano, velmi spokojen, paní se mi ozvala, zkonzultovala mou objednávku, pak vše proběhlo téměř okamžitě. Opravdu spokojenost.
LM Avatar autora Lenka Modlová | 31.1.2021
Naprosto spokojená.
JN Avatar autora Jaroslav Nedvěd | 21.1.2021
Jako vždy výborné
VM Avatar autora Veronika Masopustová | 11.1.2021
doporučuji
LD Avatar autora lenka Dolejší | 27.12.2020
Výbornééééééé
FR Avatar autora Fialova renata | 24.12.2020
Výborné ! Bezlepkové pečivo, houskovy´ knedlík nejlepší , co jsme kde zkusili. Velice milé jednání.
Ž Avatar autora Žijbezlepku.cz (Administrátor) 16.3.2021
Máme velkou radost, že jste s nákupen na našem e-shopu byla spokojená! Děkujeme, že jste si našla čas na sdílení Vašich zkušeností. Doufáme, že se brzy můžeme těšit na Vaši další návštěvu!
M Avatar autora Marie | 24.12.2020
Výborné vánoční cukroví, perfektní obsluha. Určitě budu zde dále nakupovat.
TS Avatar autora Tereza Smejkalová | 24.12.2020
Velmi milá obsluha, nemám, co bych vytkla
Ž Avatar autora Žaneta | 20.12.2020
S obchodem jsem moc spokojená. Velké plus jsou přehledné stránky a velký výběr. Zákaznický servis na jedničku a velmi rychlé dodání. Určitě mohu jen doporučit.
H Avatar autora Havelková | 20.12.2020
Vynikající vánoční cukroví.
D Avatar autora Dagmar | 19.12.2020
Chtěla bych moc poděkovat za výborné vánoční cukroví. Nemá chybu:-).
M Avatar autora Marika | 18.12.2020
Vánoční cukroví je výborné.